Як пише
РЕДПОСТ, поступово настають теплі дні. Хто набрав вагу, той вже думає скинути його до літа. Пост триває. Загалом, запропонована вегетаріанська страва зараз буде доречна багатьом.
Картопляний суп
Продукти:
-
5 картоплин,
-
1 цибулина,
-
0,5 моркви,
-
1 зубчик часнику,
-
спеції,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати картоплю кубиком.
-
Відварити 25 хвилин
-
Дістати половину.
-
Розім'яти у пюре.
-
Повернути назад у каструлю.
-
Дрібно нарізати цибулю.
-
Натерти моркву на тертці
-
Обсмажити їх до м'якості
-
Відправити в суп з часником та спеціями.
-
Через 7-10 хвилин зняти з вогню
-
Посипати зеленню.
Напомним, ранее РЕДПОСТ рассказывал, как приготовить пісний форшмак із оселедця.