Як пише
РЕДПОСТ, цей рецепт - не кава нашвидкуруч зі стику. І тому, приступаючи до приготування цього варіанта ароматного напою, радимо запастися часом і терпінням. Але, повірте, результат того вартий.
Пряна марокканська кава
Продукти:
-
2 ч. л. кава в зернах,
-
2 бутони гвоздики,
-
1 ст. кориці,
-
4 коробочки кардамону,
-
0,25 ч.л. мускатного горіха,
-
0,25 ч.л. меленого імбиру,
-
цукор,
-
молоко.
Покроковий рецепт приготування:
-
У кавомолці подрібнити каву з усіма спеціями.
-
Засипати все у турку
-
Залити водою
-
Доведи майже до кипіння на слабкому вогні.
-
Зняти з вогню.
-
Залишити на 20-30 секунд
-
Знову нагріти до появи піни.
-
Повторити так 3-4 рази.
-
Процідити каву в чашку
-
Додати цукор чи молоко.