Перекушуємо як давні ацтеки: готуємо гуакамоле з авокадо

Популярна мексиканська закуска, яка ідеально впишеться у пісний раціон.
 
Як пише РЕДПОСТ, ця популярна в Мексиці страва, що означає в перекладі соус з авокадо, із задоволенням їли ще аборигени континенту - індіанці ацтеки.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Гуакамоле з авокадо

Продукти:

 
  • 1 авокадо,
  • 1/2 фіолетової цибулини,
  • 1 зубчик часнику,
  • 1/2 лайма або лимона,
  • 1 перець чилі,
  • 2 гілочки кінзи,
  • 1 ст. л. оливкової олії.

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Розім'яти м'якоть авокадо будь-яким зручним способом.
  2. Віджати сік лайма.
  3. Додати оливкову олію,
  4. Дрібно нарізати цибулю, часник, чилі, кінзу.
  5. Перемішати гуакамоле.
  6. Приправити його до смаку.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме