Як пише РЕДПОСТ, ця популярна в Мексиці страва, що означає в перекладі соус з авокадо, із задоволенням їли ще аборигени континенту - індіанці ацтеки.
Гуакамоле з авокадо
Продукти:
-
1 авокадо,
-
1/2 фіолетової цибулини,
-
1 зубчик часнику,
-
1/2 лайма або лимона,
-
1 перець чилі,
-
2 гілочки кінзи,
-
1 ст. л. оливкової олії.
Покроковий рецепт приготування:
-
Розім'яти м'якоть авокадо будь-яким зручним способом.
-
Віджати сік лайма.
-
Додати оливкову олію,
-
Дрібно нарізати цибулю, часник, чилі, кінзу.
-
Перемішати гуакамоле.
-
Приправити його до смаку.