Як пише
РЕДПОСТ, для цієї страви підійде будь-який змішаний фарш – наприклад свинина з яловичиною.
Пікантні котлети для бургерів
Продукти:
-
600 г м'ясного фаршу,
-
2 ст. соєвого соусу,
-
1 ч. л. кисло-солодкого соусу,
-
1 ч. л. гірчиці,
-
1 ч. л. прованських трав,
-
часник,
-
коріандр,
-
спеції
Покроковий рецепт приготування:
-
У фарш додати всі соуси, гірчицю, прованські трави, спеції та часник за смаком.
-
Вимішати фарш
-
Відбити до однорідності.
-
Сформувати однакові тонкі котлети
-
Відправити їх на 1:00 в холодильник.
-
Обсмажити котлети на середньому вогні чи грилі по 4-5 хвилин із кожного боку.