Як пише
РЕДПОСТ, пекінська капуста набагато ніжніша за звичайну, так що з нею потрібно делікатно поводитися.
Голубці з пекінської капусти у духовці
Продукти:
800 г м'ясного фаршу,
1 кг пекінської капусти,
1 яйце,
1 морква,
2 цибулини,
1 ст. сметани
1 ст. томатної пасти,
200 мл води
200 г рису,
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Відварити рис до напівготовності
-
Змішати його з фаршем, яйцем, спеціями та однією подрібненою цибулею.
-
Розібрати пекінську капусту на листі,
-
Зрізати товсті білі прожилки
-
Загорнути фарш.
-
Викласти голубці у форму для запікання.
-
Натерти моркву
-
Подрібнити другу цибулину
-
Обсмажити їх до м'якості.
-
Додати томатну пасту, сметану, спеції та воду.
-
Довести підливу до кипіння
-
Залити нею голубці
-
Накрити фольгою.
-
Запікати їх 40-45 хвилин у духовці при 180-200 градусах.