Готуємо грузинський овочевий салат із горіховою заправкою.

Поринемо в атмосферу грузинської кухні.
Як приготувати грузинський овочевий салат із горіховою заправкою
 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва дуже популярна у сонячній країні - салат, подається практично в будь-якому грузинському ресторані або кафе. При цьому він простий і буде під силу навіть недосвідченому кулінару.
 
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Овочевий салат з горіховою заправкою

 

Продукти:

 

  • 2 помідори,
  • 2 огірки,
  • 1 цибулина,
  • півпучка кінзи,
  • півпучка кропу,
  • 3 гілочки базиліка,
  • половина гострого перцю,
  • 2 зубчики часнику,
  • жменя волоських горіхів,
  • 2 ст. оливкової олії,
  • 2 ч. л. винного оцту,
  • сіль
 

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Горіхи, часник, гострий перець та сіль подрібнити у блендері.
  2. Додати олію, оцет.
  3. Перемішати.
  4. Нарізати помідори, огірки, цибулю, кінзу та кріп.
  5. Базилік порвати руками.
  6. Все змішати.
  7. Додати горіхову заправку.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати шифоновий бісквіт на молоці та олії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме