Готуємо апетитні смажені пельмені по-корейськи

Пропонуємо відійти від звичних варіантів та згадати, що пельмені можна не тільки варити, але й підсмажити на сковороді.
 
Як пише РЕДПОСТ, ці смачні смажені пельмені обов'язково треба подавати гарячими.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Смажені пельмені по-корейськи

 

Продукти:

 
  • 500 г заморожених пельменів,
  • 1 цибулина,
  • 3 зубчики часнику,
  • 2 ст. рослинного масла,
  • 30 мл соєвого соусу,
  • кунжут,
  • 2 ст. винного оцту,
  • мелений перець,
  • сіль,
  • 100 мл води
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Пропустити через часник прес.
  2. Розігріти сковородку із олією.
  3. Обсмажити пельмені до золотистого кольору з двох сторін.
  4. Додати соєвий соус, мелений перець, сіль, воду
  5. Протушкувати 10 хвилин під кришкою.
  6. Викласти пельмені на тарілку
  7. Додати оцет, подрібнену цибулю, кунжут та часник.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме