Як пише
РЕДПОСТ, ачма - це один з різновидів хачапурі, яка готується з великої кількості шарів тіста з сулугуні. Пропонуємо спрощений, але однаково смачний варіант страви.
Ачма з лаваша з моцарелою
Продукти:
-
3 аркуші лаваша,
-
300 г моцарелли,
-
150 мл кефіру,
-
2 яйця,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування:
-
Збити яйця з кефіром
-
Натерти моцарелу на тертці
-
Подрібнити зелень
-
Змішати зелень із|із| сирною масою.
-
Викласти у форму лаваш та третину начинки
-
Загорнути краї
-
Залити трохи яєчної заливки.
-
Повторити шари ще двічі,
-
Змастити ачму заливкою, що залишилася.
-
Запікати 20-25 хвилин|мінути| при 200 градусах в духовці.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати лимонний рис на сковороді.