Як пише
РЕДПОСТ, головна особливість цієї страви - яскравий цитрусовий аромат.
Лимонний рис на сковороді
Продукти:
-
1 склянка рису,
-
2 склянки води,
-
1 лимон,
-
1 цибулина,
-
1 ст. рослинного
-
1 ст. вершкового масла,
-
0,5 ч.л. куркуми,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Дрібно нарізати цибулю.
-
Зрізати цедру лимона.
-
Витиснути сік лимона.
-
Обсмажити цибулю в олії до рум'яності.
-
Додати промитий рис, спеції, цедру та сік лимона.
-
Смажити ще 1 хвилину.
-
Влити теплу воду.
-
Готувати рис 15 хв під кришкою на слабкому вогні.
-
Додати вершкове масло.
-
Перемішати.
-
Готувати ще 2 хвилини.