РЕДПОСТ пропонує приготувати качину грудку по-китайськи. Ця смачна страва готується досить легко та швидко, якщо не враховувати час на маринування. Можна замаринувати м'ясо увечері, а наступного дня готувати. Таким чином можна приготувати й качині ніжки.
Інгредієнти:
-
Качина грудка зі шкірою - 1 шт.
-
Соєвий соус -2 ст. л.
-
Куркума – 0,5 ч.л.
-
Перець червоний пекучий – 0,5 ч.л.
-
Сушений часник – 1 ч.л.
-
Імбир сухий мелений - 1 ч. л.
-
Мед натуральний - 1 ч.л.
-
Фенхель – 0,5 ч.л.
-
Оцет рисовий – 2 ст.лож.
-
Часник – 2 шт.
Приготування:
-
Грудку вимити, обсушити паперовим рушником. Зробити на шкірочці надрізи у вигляді сіточки.
-
З перелічених та інгредієнтів, крім часнику та меду, змішати маринад.
-
Маринуємо грудинку – краще ніч, а мінімум 30 хвилин.
-
Нагріти сковороду та викласти грудку шкірою на сковороду. Смажимо до хрусткої скоринки. Другий бік не смажимо.
-
Викладаємо шкірою верх, змащуємо натертим часником та медом. Накрити фольгою і відправити на 20 хвилин|мінути| в духовку при температурі 200|
-
Викласти готову грудинку і дати їй настоятися 10-15 хвилин. Потім нарізати.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати домашню картоплю по-селянськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: