Як пише
РЕДПОСТ, для цієї страви чудово підійде червона риба. Вона зробить його не лише смачним, а й святковим.
Риба у мандаринах
Продукти:
-
1 кг червоної риби
-
100 мл горілки
-
6 мандаринів,
-
5 ст. меду,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Вичавити сік з 4 мандаринів.
-
Змішати мандариновий сік з горілкою, медом та спеціями.
-
Випарити соус до половини.
-
Додати до нього нарізані кружальцями 2 мандарини.
-
Проварити ще 5 хвилин.
-
Викласти рибу на пергамент.
-
Змастити мандариновим соусом.
-
Викласти зверху кружальця.
-
Запікати 20 хвилин|мінути| при 180 градусах.