Як пише
РЕДПОСТ, легкі та корисні супи – ідеальний перекус, не шкодять фігурі та зігрівають у найхолодніші зимові дні.
Дієтичний овочевий суп з вівсяними пластівцями
Продукти:
-
1 л овочевого бульйону,
-
1 морква,
-
100 г вівсяних пластівців,
-
1 ст. лимонного соку,
-
100 г чорносливу,
-
1 зелене яблуко,
-
2 ст. оливкової олії,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування
-
Нарізати соломкою чорнослив, моркву та яблуко,
-
Збризкати лимонним соком.
-
Протушкувати їх близько 10 хвилин у невеликій кількості води.
-
Вівсяні пластівці залити киплячим бульйоном
-
Проварити 7 хвилин
-
Перетерти через сито.
-
Додати моркву, яблуко, чорнослив, спеції та олію,
-
Довести до кипіння
-
Зняти з вогню.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати суфле із курки з молоком.