Готуємо класичну духмяну раф-каву

Раф трохи жирніший, ніж традиційний латте, але водночас – дуже ніжний та ароматний.
Як приготувати класичну раф-каву
 
Як пише РЕДПОСТ, раф відрізняється від звичайного латте тим, що в ньому використовуються вершки замість молока. Подавати раф можна просто так чи з різноманітними сиропами. Класичний рецепт – це ванільний раф із додаванням ванільного цукру.
 

Класична раф-кава

Продукти:

 

  • 25 мл еспресо,
  • 5 г цукру
  • 5 г. ванільного цукру,
  • 100 мл 10-15% вершків

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Зварити еспресо будь-яким зручним способом.
  2. Нагріти вершки з двома видами цукру.
  3. Збити до піни.
  4. Залишити приблизно третину пінки,
  5. Вершки, що залишилися, збити з еспресо.
  6. Перелити в келих або чашку,
  7. Додати зверху вершкову пінку.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пісний торт «Наполеон».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме