Як пише
РЕДПОСТ, раф відрізняється від звичайного латте тим, що в ньому використовуються вершки замість молока. Подавати раф можна просто так чи з різноманітними сиропами. Класичний рецепт – це ванільний раф із додаванням ванільного цукру.
Класична раф-кава
Продукти:
-
25 мл еспресо,
-
5 г цукру
-
5 г. ванільного цукру,
-
100 мл 10-15% вершків
Покроковий рецепт приготування:
-
Зварити еспресо будь-яким зручним способом.
-
Нагріти вершки з двома видами цукру.
-
Збити до піни.
-
Залишити приблизно третину пінки,
-
Вершки, що залишилися, збити з еспресо.
-
Перелити в келих або чашку,
-
Додати зверху вершкову пінку.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пісний торт «Наполеон».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: