Готуємо пісний торт «Наполеон»

Пісний Наполеон за смаком майже не відрізняється від оригінального.
Як приготувати пісний торт «Наполеон»
 
Як пише РЕДПОСТ, готувати пісний торт набагато простіше, ніж звичайний.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Пісний торт "Наполеон"

 

Продукти:

 

Тісто:

 

  • 1 склянка газованої води,
  • 1 склянка рафінованої олії,
  • 4,5 склянок борошна, що просіює,
  • 0,5 ч. л. солі,
  • 0,25 ч. л. лимонної кислоти.

Крем:

 

 
  • 250 г манної крупи,
  • 180 г мигдалю,
  • 1,5 л окропу,
  • 0,5 склянки цукру,
  • 1 пакетик ванільного цукру,
  • 1-2 лимони.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. У миску з борошном влити газовану воду, олію,
  2. Додати сіль та лимонну кислоту,
  3. Замісити щільне однорідне тісто.
  4. Розділити кому тесту на 12-13 частин
  5. Скачати їх у кульки
  6. Накрити плівкою
  7. Поставити у холодильник.
  8. Діставати по одній кульці,
  9. Розкачувати в тонкий круглий шар
  10. Відразу випікати.
  11. Мигдаль почисти від лушпиння.
  12. Подрібнити у блендері
  13. Всипати в киплячу воду
  14. Додати цукор
  15. Тонким цівком ввести манку.
  16. З лимонів зняти цедру за допомогою спеціальної тертки
  17. Плід почисти від білої шкірки,
  18. М'якуш порізати шматочками.
  19. Цедру, м'якоть та ваніль з'єднати з кремом.
  20. Перекласти остиглим кремом коржі,
  21. Посипати подрібненим мигдалем та цедрою цитрусу.
 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати торт Мозаїка.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме