Як пише
РЕДПОСТ, плюс цього рецепта в тому, що коржам не потрібно відлежати.
Швидкий шоколадний торт
Продукти на 8 порцій:
Для коржів
-
2 склянки борошна
-
2 склянки цукру
-
3/4 склянки какао
-
1/2 склянки сметани
-
200 г вершкового масла
-
2 яйця
-
1 ч. л. соди
-
1 ч. л. солі
-
1 ч. л. ванільного екстракту
Для крему
-
300 г темного шоколаду
-
150 г вершкового масла
Покроковий рецепт приготування:
-
Змішати просіяні сухі інгредієнти для коржів.
-
Окремо змішати розтоплене вершкове масло та склянку води
-
Довести до кипіння.
-
Влити до сухої суміші
-
Збити все міксером на слабку швидкість.
-
Продовжуючи збивати, поштучно додати|добавляти| яйця.
-
Потім додати сметану та ваніль.
-
Розділити тісто навпіл
-
Випікати два коржі по 35-45 хвилин в духовці при 180 градусах.
-
Дати їм трохи охолонути.
-
Розтопити шоколад для крему будь-яким зручним способом
-
Збити його міксером із м'яким вершковим маслом.
-
Змастити один корж кремом.
-
Накрити другим коржем,
-
Обмастити весь торт зовні.
-
Дати йому просочитися ніч у холодильнику.