Готуємо сьомгу у вершковому соусі з білим вином

Біле сухе вино – класичне доповнення до червоної риби та морепродуктів.
Як приготувати сьомгу у вершковому соусі з білим вином
 
Як пише РЕДПОСТ, ніжна і соковита сьомга у вершковому соусі виглядає анітрохи не гірше за будь-які ресторанні страви. А готується вона при цьому легко та швидко готується.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Сьомга у вершковому соусі з білим вином

 

Продукти:

 

  • 150 г сьомги,
  • 40 мл рослинної олії,
  • 100 мл вершків,
  • 100 мл білого сухого вина
  • 60 г цибулі,
  • спеції,
  • 20 г зернистої гірчиці.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Приправити та обсмажити сьомгу з двох сторін до легкої рум'яності на олії.
  2. Подрібнити цибулю.
  3. Окремо обсмажити подрібнену цибулю.
  4. Влити вино
  5. Випарювати пару хвилин.
  6. Потім влити вершки.
  7. Додати гірчицю та спеції за смаком.
  8. Протомити вершковий соус до загусання
  9. Викласти в нього сьомгу
  10. Прогріти ще трохи.
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме