Як пише
РЕДПОСТ, ніжна і соковита сьомга у вершковому соусі виглядає анітрохи не гірше за будь-які ресторанні страви. А готується вона при цьому легко та швидко готується.
Сьомга у вершковому соусі з білим вином
Продукти:
-
150 г сьомги,
-
40 мл рослинної олії,
-
100 мл вершків,
-
100 мл білого сухого вина
-
60 г цибулі,
-
спеції,
-
20 г зернистої гірчиці.
Покроковий рецепт приготування:
-
Приправити та обсмажити сьомгу з двох сторін до легкої рум'яності на олії.
-
Подрібнити цибулю.
-
Окремо обсмажити подрібнену цибулю.
-
Влити вино
-
Випарювати пару хвилин.
-
Потім влити вершки.
-
Додати гірчицю та спеції за смаком.
-
Протомити вершковий соус до загусання
-
Викласти в нього сьомгу
-
Прогріти ще трохи.