Як пише
РЕДПОСТ, пропонуємо смачну, апетитну, нескладну страву, яка може сміливо претендувати на почесне місце і на святковому столі.
Курячі ніжки з апельсинами та медом
Продукція:
-
700 г курячих ніжок,
-
1 апельсин,
-
2 зубчики часнику,
-
2 ст. меду,
-
1 цибулина,
-
0,5 ч.л. орегано,
-
0,5 ч.л. базиліка,
-
0,5 ч.л. кмина
-
інших спецій до смаку,
-
2 ст. оливкової олії,
-
1 жменя оливок.
Покроковий рецепт приготування:
-
Натерти цедру апельсина
-
Вичавити сік апельсина
-
Подрібнити часник
-
Змішати цедру, сік апельсина, мед, часник, олію та всі спеції.
-
Замаринувати курячі ніжки у цій суміші мінімум на 1 годину.
-
Викласти курку з маринадом у форму для запікання,
-
Зверху додати нарізану цибулю та оливки.
-
Готувати страву 45-50 хвилин при 180 градусах у духовці.
агадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати мінтай з апельсином у духовці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: