Як пише
РЕДПОСТ, овоч із лимоном створює освіжаючий тропічний смак, який неможливо забути.
Варення з кабачків на зиму
Продукти:
-
кабачки - 1 кг
-
цукор - 400-800 г
-
лимон - 2 шт.
Покроковий рецепт приготування

-
Лимони нарізати шматочками
-
Розмолоти в блендері або м'ясорубці з невеликою кількістю цукрового піску.
-
Кабачки вимити,
-
Очистити від шкіри,
-
Нарізати на шайби,
-
Прибрати серцевину з насінням.
-
Нарізати кабачки на кубики розміром приблизно 2 см.
-
Засипати шматочки цукровим піском
-
Дати постояти годині 10. В результаті виділиться сироп.
-
Довести сироп із кабачками до кипіння на повільному вогні.
-
Варити 10 хвилин і відставити на 5 годин.
-
Повторити процес ще двічі.
-
При останньому варінні покласти лимони.
-
Варіння продовжувати до оптимального загущення соку - стійка крапля на блюдечку.
-
Розкласти варення по стерильним баночкам
-
Закупорити.

Смачного!