Як пише
РЕДПОСТ. домашня, не гірша за магазинну, домашня Нутелла, виходить дуже смачною і ніжною.
Шоколадна паста Нутелла
Продукти на 10 порцій:
-
Куряче яйце 2 штуки
-
Цукор 3 склянки
-
Какао 2 столові ложки
-
Пшеничне борошно 4 столові ложки
-
Ванілін за смаком
-
Фундук або лісовий горіх 170 г
-
Вершкове масло 1 столова ложка
-
Молоко 2 склянки
Покроковий рецепт приготування
-
Яйця добре розтерти із цукром.
-
Додати борошно, какао, терті горіхи та вершкове масло та ванілін.
-
Суміш ретельно перемішати.
-
Додати молоко
-
Ретельно перемішати.
-
Всю отриману суміш поставити на невеликий вогонь.
-
Варити, помішуючи, до загусання.
Смачного!