Як пише
РЕДПОСТ, рецепт пряних курячих крилець по-китайськи з хрусткою скоринкою буде не тільки чудовою гарячою стравою, а й гарною закускою. Рецепт простий у виконанні та не займає багато часу. Страва гармонійно поєднується зі свіжими овочами, картопляними пюре, гарніром з круп.
Курячі крильця по-китайськи
Продукти:
-
1 кг курячих крилець,
-
1 корінь імбиру,
-
1 лимон,
-
1 ст. соєвого соусу,
-
1 ст. томатного соусу,
-
1 ст. меду,
-
1/2 склянки олії, спеції.
Покроковий рецепт приготування
-
Подрібнити імбир.
-
Видавити лимонний сік
-
Розрізати курячі крильця навпіл.
-
Обсмажити в олії до легкої рум'яності, постійно помішуючи.
-
Додай подрібнений імбир, лимонний сік та інші інгредієнти.
-
Довести до готовності під кришкою на слабкому вогні.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати мінтай з апельсином у духовці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: