Готуємо ароматні курячі крильця по-китайськи

Страва, яка може прикрасити святковий стіл.
Як приготувати курячі крильця по-китайськи
 
Як пише РЕДПОСТ, рецепт пряних курячих крилець по-китайськи з хрусткою скоринкою буде не тільки чудовою гарячою стравою, а й гарною закускою. Рецепт простий у виконанні та не займає багато часу. Страва гармонійно поєднується зі свіжими овочами, картопляними пюре, гарніром з круп.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Курячі крильця по-китайськи

Продукти:

 

  • 1 кг курячих крилець,
  • 1 корінь імбиру,
  • 1 лимон,
  • 1 ст. соєвого соусу,
  • 1 ст. томатного соусу,
  • 1 ст. меду,
  • 1/2 склянки олії, спеції.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Подрібнити імбир.
  2. Видавити лимонний сік
  3. Розрізати курячі крильця навпіл.
  4. Обсмажити в олії до легкої рум'яності, постійно помішуючи.
  5. Додай подрібнений імбир, лимонний сік та інші інгредієнти.
  6. Довести до готовності під кришкою на слабкому вогні.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати мінтай з апельсином у духовці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме