Готуємо мінтай з апельсином у духовці

У цієї стриви є цікава особливість – апельсинова сіль.
 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва підійде як для звичайного меню, так і для святкового.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Мінтай з апельсином у духовці

Продукти:

 

  • 4 філе мінтаю,
  • 1 апельсин,
  • 100 г солі,
  • 3 гілочки петрушки,
  • 100 г панірувальних сухарів,
  • 5 ст. рослинного масла.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Подрібнити в блендері сіль із апельсиновою цедрою.
  2. Змішати 2 ложки цієї солі з сухарями та рубаною петрушкою.
  3. Змастити форму олією,
  4. Викласти філе мінтаю
  5. Зверху додати цю суміш.
  6. Збризкати кожне філе ще ложкою олії.
  7. Запікати мінтай 20-25 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.
Смачного!
 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати .фрикадельки у соусі з томатного соку.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме