Готуємо медовий перець на зиму

Робимо запаси на холодну пору року.
Як приготувати медовий перець на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, цього разу ми вирішили приділити увагу перцю.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Медовий перець на зиму

Продукти:

 

  • 50 шт. болгарського перцю

Маринад:

 

  • 1 літр води
  • 1 склянка меду
  • 2 ст. ложки солі (без гірки)
  • 1/2 склянки соняшникової олії

Як приготувати медовий перець на зиму

 

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Взяти велику каструлю.
  2. Налити воду і закип'ятити.
  3. Коли вода закипить, завантажити помиті кришки.
  4. Зверху поставити сито або сталевий друшляк
  5. На нього встановити банки шийкою вниз.
  6. Банки кип'ятити від 6 до 25 хвилин залежно від розміру.
  7. Коли в банках з'являться великі краплі від пари, то вони добре простерилізувалися і можна їх знімати.
  8. Поставити їх на чистий рушник шийкою вниз, щоб стікала вода.
  9. Нарізати перець великою соломкою.
  10. Поставити маринад на вогонь.
  11. У киплячий маринад додати 100 г 9% оцту.
  12. Перець проварити у маринаді 2–3 хвилини.
  13. Щільно розкласти в стерильні банки в рівень із шийкою і закатати.
  14. Окутати на 12 годин.

Як приготувати медовий перець на зиму

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом.

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме