Як пише
РЕДПОСТ, свіжий аромат апельсина та яблука доповнять терпкі нотки кориці. Глінтвейн зігріє та підніме настрій у холодну пору року.
Яблучний глінтвейн
Продукти:
-
4 зірочки гвоздики
-
літр яблучного соку;
-
шкірка апельсина (нарізати смужками);
-
2 палички кориці;
-
мед або цукор до смаку.
Покроковий рецепт приготування
-
Натерти апельсинову цедру.
-
Налити в каструлю яблучний сік.
-
Додати апельсинову цедру та спеції.
-
Гріти на повільному вогні протягом 10 хвилин.
-
Якщо в соку мало насолоди, додати мед або цукор.
-
Перелити яблучний глінтвейн у високі келихи,
-
Прикрасити паличкою кориці та апельсиновою цедрою.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати морквяний кекс із горіхами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: