Готуємо червоний цитрусовий чай

Зігріваючий кисло-солодкий напій з яскравим цитрусовим ароматом.
Як приготувати червоний цитрусовий чай
 
Як пише РЕДПОСТ, ми продовжуємо розмову про напої, які зігріють у холодну пору року. Цей рецепт добре замінює звичайний чай.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Що варто врахувати

  • Не варто кип'ятити пелюстки каркаде дуже довго – вони стануть сірими.
  • Краще не класти мед в киплячий чай, а додавати його в охолоджений напій. Так він збереже свій аромат та користь.

Червоний цитрусовий чай

Продукти:

 

  • 2 столові ложки чаю каркаде;
  • 1-2 часточки лимона;
  • 1–2 часточки апельсина;
  • 1-2 часточки грейпфрута;
  • 500 мл води;
  • мед чи цукор до смаку.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Частки лимона, апельсина та грейпфрута очистити від шкірки та плівок.
  2. Каркаде та фрукти покласти в каструлю.
  3. Закип'ятити воду.
  4. Залити водою фрукти та чай.
  5. Можна додати цукор.
  6. Перемішати.
  7. Поставити на маленький вогонь.
  8. Довести до кипіння
  9. Зняти з плити
  10. Закрити кришкою.
  11. Дати настоятися 2-3 хвилини.
  12. Розлити по чашках.
  13. Можна додати мед.
  14. Подати на стіл.
Смачного!
 
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме