Готуємо ароматний традиційний угорський суп боб левеш

Густий, ароматний, ситний та смачний суп.
Як приготувати угорський суп із копченостями боб левеш
 
Як пише РЕДПОСТ, суп боб левеш (у перекладі - "квасоляний суп") з тих рецептів, які приготувавши один раз, хочеться готувати його знову і знову. Він особливо ідеальний для холодної пори року. Страва з'явилася після Другої світової війни та рятувала життя населенню країни. Популярна вона і на Закарпатті.
 

Угорський суп з копченостями боб левеш

 

Продукти:

 

  • 500 г копчених ребер,
  • 2,5 л води
  • 150 г цибулі,
  • 150 г моркви,
  • 1 болгарський перець,
  • 600 г томатів у власному соку,
  • 1,5 банки консервованої квасолі,
  • зелень
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Залити ребра водою,
  2. Довести до кипіння
  3. Проварити півгодини.
  4. Обсмажити подрібнену цибулю з морквою та перцем,
  5. Додати до них томати
  6. Протушкувати 5 хвилин.
  7. Дістати ребра з бульйону
  8. Викласти туди овочі зі спеціями.
  9. Потім додати подрібнене м'ясо та квасолю,
  10. Проварити ще 10 хвилин
  11. Прикрасити зеленню.
Смачного!
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме