У Харкові діють пільги для членів сімей загиблих захисників та захисниць України

Про це розповіли в Управлінні созахисту населення у Харкові.
У Харкові діють пільги для членів сімей загиблих захисників та захисниць України
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на Управління созахисту населення, членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України надається
 
право на 50% знижку оплати за користування житлом (квартирна плата)
50% знижка за користування газом, електроенергією та іншими комунальними послугами у межах середніх норм споживання.
 

Куда звертатися 

З питань призначення пільг можна звернутися до органу Пенсійного фонду України за тел.: (0800) 503-753.
 
Також родинам 
 
  • надаються додаткові соціальні гарантії на оплату житлово-комунальних послуг шляхом перерахування компенсації підприємствам, які зайняті обслуговуванням житлового фонду, та підприємствам, що надають комунальні послуги окремим категоріям громадян міста, а саме:
  • 50% пільгова знижка на оплату послуг з постачання та розподілу електро- та теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, поводження з побутовими відходами, послуг з розподілу природного газу, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, управління багатоквартирним будинком у межах соціальних нормативів та пільгової оплати послуг з постачання природного газу на опалення житла шляхом перерахування надавачу послуг сум часткової компенсації оплати з такої послуг.
 
Ця програма фінансується за рахунок коштів бюджету територіальної громади міста Харкова.
 
Загалом цього року районне управління видало посвідчення 40 членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, з них 32 особи оформили в управлінні додаткові соціальні гарантії на оплату житлово-комунальних послуг. Тел. для довідок: (057) 725-31-84.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме