
Цього разу РЕДПОСТ розповість, як ласувати літньою ягодою по-новому.
Інгредієнти:
-
4 чашки нарізаного кавуна
-
2 середні огірки, нарізані колечками
-
1/2 склянки свіжої м'яти, нарізаної
-
1/4 склянки оливкової олії
-
Сік з 1 лимона
-
Сіль та свіжомелений чорний перец за смаком
-
1/2 склянки сиру фета
Читайте також: Рецепт свіжого літнього салату з креветками та авокадо
Приготування
-
Велику миску заповніть нарізаним кавуном та огірками.
-
Додайте нарізану м'яту і перемішайте обережно.
-
У меншій мисці змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець для приготування дресингу.
-
Додайте дресинг до салату та добре перемішайте.
-
Посипте розчавленим сиром фета перед подачею.