Як пише
РЕДПОСТ, даний рецепт - смачна варіація на теми поєднання червоного та білого кольорів у блюді. Назва походить від імені італійського живописця, котрий любив використовувати ці кольори. У 1950-х роках було створено м'ясну страву у цьому стилі. Ми ж обмежимося овочами, грибами та травами.
Карпаччо із шампіньйонів
Продукти:
-
печериці - 300 г/
-
помідор - 1 шт/
-
оливкова олія - 2 ст.л/
-
соєвий соус - 1 ст.л/
-
прованські трави - 1 щіпка
-
сіль - 1 щіпка
-
сушений часник - 1 щіпка
-
лимонний сік - 3 мл/

Покроковий рецепт приготування
-
Печериці нарізати тонкими слайсами.
-
Помідор нарізати дрібним кубиком.
-
Для заправки у тарілку відправити оливкову олію, соєвий соус, спеції, кубики помідорів.
-
Збризкати лимонним соком
-
Добре все перемішати
-
На тарілку викласти гриби
-
Полити їх заправкою.