Як пише
РЕДПОСТ, прропонуємо рецепт пишних японських оладок, які можна подати із цукровою пудрою та ягодами на сніданок.
Японські оладки
Продукти на 1 порцію:
-
Сир – 110 г м'який
-
Яйце – 1 шт.
-
Борошно рисове – 45 г
-
Сода - 0.25 ч.л.
-
Олія - 2 крапля (-і)
Покроковий рецепт приготування
-
У глибоку миску помістити м'який сир і куряче яйце.
-
Ретельно збити віночком.
-
Додати підсолоджувач, соду та рисове борошно.
-
Ще раз перемішати.
-
На розігріту сковороду влити трохи олії і змастити силіконовим пензликом.
-
Викласти тісто на сковороду (на 1 оладок - 1 столова ложка тіста),
-
Накрити кришкою та готувати на мінімальному приблизно 2 хвилини.
-
Викласти на кожну оладку ще трохи тіста і знову накрити кришкою. Смажити ще приблизно 2 хвилини.
-
Перевернути оладки
-
Обсмажити ще кілька хвилин.
-
Готові оладки викласти на тарілку та прикрасити за бажанням.