Для приготування печива знадобляться такі інгредієнти:
-
260 г пшеничного борошна;
-
2 столової ложки цукрового піску;
-
2 чайні ложки розпушувача;
-
1/2 чайної ложки дрібної солі;
-
340 г густих вершків;
-
1 велике яйце;
-
вершкове масло, для подачі;
-
джем, для подачі.
Крок 1
Помістіть решітку в середину духовки та розігрійте до 190 градусів. Застеліть велике деко пергаментним папером.
Крок 2
У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач та сіль. Додайте вершки і перемішайте гнучкою лопаткою. За допомогою ложки викладіть з тіста печиво і рівномірно розподіліть його по підготовленому деку. У невеликій мисці збийте яйце і 1/8 чайної ложки солі, і злегка змастіть кожне печиво яєчною сумішшю.
Крок 3
Випікайте протягом 20 хвилин. Перекладіть деко на решітку і дайте охолонути протягом 5 хвилин. Розріжте печиво на дві частини та додайте всередину масло і джем. Подавайте десерт з улюбленим напоєм.