
Полуниця, з її ніжним ароматом, ідеально підходить для створення свіжого та освіжаючого десерту. Приготуйте смаколик у теплий літній вечір або на пікнік, і він точно стане яскравою окрасою вашого столу.
Продукти
-
Білки яєчні – 2 шт.
-
Цукор - 70 г
-
Полуниця (заморожена) – 250 г
Приготування
-
Збиваємо білки до пишної піни.
-
Після появи піни додаємо цукор частинами, щоразу добре збиваючи білкову масу міксером.
-
Готуємо парову лазню – доводимо до кипіння воду у каструлі. Ставимо посуд із збитими на каструлю і продовжуємо збивати білки 5 хвилин. Вони загуснуть на очах.
-
Заморожену полуницю нарізаємо. Перебиваємо у пюре у блендері.
-
Додаємо полуничне пюре до збитих білків і знову збиваємо міксером.
-
Викладаємо полуничний десерт у креманки та насолоджуємось.