Інгредієнти для приготування:
-
2 склянки (приблизно 300 г) борошна;
-
1/2 столової ложки цукру;
-
4 чайні ложки розпушувача;
-
1/8 чайної ложки дрібної солі;
-
340 г густих вершків;
-
1 куряче яйце;
-
джем або варення для подачі.
Приготування
Крок 1
Покладіть решітку всередину духовки і розігрійте до 180 градусів. Застеліть велике деко пергаментним папером.
Крок 2
У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач та 1 чайну ложку солі. Додайте вершки і перемішайте гнучкою лопаткою. Викладіть із тіста печиво, розподіливши їх по підготовленому деку. У невеликій мисці збийте яйце. Злегка змастіть кожне печиво яєчною сумішшю.
Крок 3
Випікайте протягом 20 хвилин, перевертаючи печиво. Перекладіть деко на решітку і дайте охолонути протягом 5 хвилин, перш, ніж подавати з джемом або варенням.