Для приготування страви знадобляться такі інгредієнти:
-
1,5 столові ложки майонезу;
-
1,5 столові ложки приготовленого хрону, злити воду, якщо він водянистий;
-
дрібно натерта цедра та сік 1 невеликого лимона;
-
1 невеликий огірок, нарізаний скибочками;
-
3-5 редисок, тонко нарізаних;
-
1 невелика цибуля-шалот, тонко нарізана (за бажанням);
-
дрібна сіль (за бажанням);
-
2 шматочки хрусткого хліба, підсмажених за бажанням;
-
1 банка скумбрії у воді чи олії;
-
кілька листочків свіжої петрушки;
-
свіжемелений чорний перець.
Крок 1
У невеликій мисці змішайте майонез, хрін та цедру лимона.
Крок 2
В іншій маленькій мисці змішайте огірок, редиску, цибулю-шалот, якщо використовуєте, і лимонний сік. Приправте щіпкою солі, якщо хочете, і перемішайте.
Крок 3
Викладіть хліб на тарілку. Змастіть обидві скибочки майонезом з хроном. Відкрийте банку зі скумбрією і за допомогою вилки перекладіть рибне філе на хліб, за бажання злегка вдавивши їх у хліб. Посипте лимонними овочима, петрушкою та меленим чорним перцем і подавайте.