Як пише
РЕДПОСТ, ця страва має сподобатися не тільки любителям риби.
Запіканка з картоплі з оселедцем:
Продукти:
-
500 г картоплі,
-
300 г філе слабосолоного оселедця,
-
50 г кореня селери,
-
30 мл рослинної олії,
-
1 ч. ложка меленого кмину,
-
кріп.
-
Оладки з вівсяних пластівців:
-
1 склянка вівсяних пластівців,
-
1 склянка води,
-
пакетик сухих дріжджів (11 г),
-
1/2 склянки пшеничного борошна,
-
рослинна олія,
-
сіль,
-
1 ст. ложки цукру.
Покроковий рецепт приготування
-
Картоплю нарізати та відварити.
-
Пару картоплин нарізати пластинами.
-
Решта натерти на тертці разом із селера.
-
Форму змастити олією.
-
Нарізати оселедець на часточки.
-
На дно форми покласти платівки картоплі.
-
Зверху на картоплю викласти оселедець.
-
Поверх риби викласти натерту картоплю.
-
А зверху на натерту картопля — знову картопляні платівки.
-
Змастити олією.
-
Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градус