Як пише
РЕДПОСТ, якщо набрид звичайний варіант ранкового меню, варто спробувати цей рецепт. Може прийтись до смаку.
Сирні брусочки
Продукти:
-
сир – 350 г,
-
яйце – 1 штука,
-
сметана - 1 ст. л.,
-
цукор – 2 ст. л.,
-
сіль - 1/3 ч.л.,
-
розпушувач – 1 ч. л.,
-
борошно - 200-250 р.
Покроковий рецепт приготування
-
Протерти сир
-
Покласти його в миску.
-
Розбити туди одне яйце.
-
Додати 2 столові ложки цукру та третину чайної ложки солі.
-
Покласти 1 столову ложку сметани.
-
Все добре перемішати і додати 1 чайну ложку розпушувача.
-
Поступово додати борошно, що просіює.
-
Замішати м'яке тісто. Воно має трохи липнути до рук.
-
Тісто поділити на частини для зручності.
-
Розкачати тонкий джгутик
-
Поділити на шматочки.
-
На сковороду налити олію.
-
Опустити в розігріту олію брусочки
-
Смажити з усіх боків на середньому вогні.
-
Зняти брусочки на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
-
Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.
-
Готувати брусочки можна з вечора, а подавати вранці з гарячим чаєм.