Як пише
РЕДПОСТ, готується напій просто і швидко і не менш ароматний і смачний, ніж сік.
Що варто врахувати
Як легко розбирати гранат на окремі зернятка.
-
Гранати покласти на 1-2 години в холодильник;
-
Потім зрізати верхівку і денце і надрізати шкірку пелюстками;
-
Опустити плід у миску з холодною водою та видалити шкірку та плівки.
Гранатовий напій
Продукти:
-
2 великі гранати,
-
2 ст. л. меду чи цукру,
-
0,5-1 л питної води.
Покроковий рецепт приготування
-
Зняти з гранатів шкірку.
-
Розібрати на частини та вийняти зерна.
-
Перекласти зерна в блендер і збивати 10 секунд, доки вони не дадуть сік. Чи не доводити до стану пюре, тому що в цьому випадку напій буде гірким.
-
Процідити через сито.
-
Додати мед і розбавити охолодженою кип'яченою водою.
Смачного!