Як пише
РЕДПОСТ, сирний суп із грибами не містить м'яса, але при цьому дуже ситний та смачний.
Сирний суп з грибами та картоплею
Продукти:
-
сир плавлений для супу - 100 г
-
морква - 1 штука,
-
цибуля ріпчаста - 1 штука,
-
картопля - 1-2 штуки,
-
печериці - 100 г
-
рослинна олія - 2 ст. ложки
-
сіль
-
перець
-
петрушка
Покроковий рецепт приготування
-
Цибулю, моркву та гриби очистити, промити та подрібнити.
-
Овочі та гриби скласти в сотейник із олією.
-
Злегка обсмажити.
-
Картопля очистити, промити, нарізати кубиками.
-
Покласти картопля в сотейник до овочів.
-
Залити окропом.
-
Варити до готовності картоплі 15-20 хвилин|мінути|.
-
Плавлений сир нарізати кубиками та покласти в суп.
-
Ретельно перемішати до розчинення, закип'ятити.
-
Підсолити і поперчити до смаку.
-
Готовий суп посипати рубаною зеленню петрушки.
Смачного!