Як пише
РЕДПОСТ, мус виходить ніжним та повітряним. чудовий десерт.
Манний мус по-монастирськи
Продукти:
-
1/2 склянки манної крупи,
-
1 склянка замороженої журавлини,
-
3-4 ст. ложки цукру,
-
ягоди для прикраси.
Покроковий рецепт приготування
-
Журавлину залити двома склянками води.
-
Додати цукор і довести до кипіння.
-
Варити три хвилини.
-
Процідити.
-
Продавити журавлину через сито.
-
Повернути на вогонь і всипати тонким струмком манку.
-
Варити, постійно помішуючи і не даючи утворитися грудок, приблизно 10 хвилин.
-
Дати повністю охолонути та збити міксером на високій швидкості до утворення пишного мусу.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати курку по-індійськи Тикка масала.