Як пише
РЕДПОСТ, цей рецепт оригінальний як подачею страви, так і більш насиченим смаком, ніж каша в каструлі.
Пшоняна каша в гарбузі
Продукти:
-
1 л води
-
100 г м'якоті гарбуза,
-
1 склянка пшона,
-
1 невеликий гарбуз.
Покроковий рецепт приготування
-
У цілого гарбуза зрізати верх
-
Ложкою очистити від насіння і волокон.
-
Шматок гарбуза нарізати кубиками та обсмажити.
-
Пшоно промити, залити водою, посолити і поставити варитися.
-
Додати обсмажений гарбуз і готувати 10-15 хвилин.
-
Викласти майже готову кашу в гарбузовий горщик та поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.
Смачного!