Готуємо пшоняну кашу в гарбузі

Нетривіальний варіант приготування популярної каші.
Як приготувати пшоняну кашу в гарбузі
 
Як пише РЕДПОСТ, цей рецепт оригінальний як подачею страви, так і більш насиченим смаком, ніж каша в каструлі.
 

Пшоняна каша в гарбузі

 

Продукти:

 

  • 1 л води
  • 100 г м'якоті гарбуза,
  • 1 склянка пшона,
  • 1 невеликий гарбуз.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. У цілого гарбуза зрізати верх
  2. Ложкою очистити від насіння і волокон.
  3. Шматок гарбуза нарізати кубиками та обсмажити.
  4. Пшоно промити, залити водою, посолити і поставити варитися.
  5. Додати обсмажений гарбуз і готувати 10-15 хвилин.
  6. Викласти майже готову кашу в гарбузовий горщик та поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ, розповідав, як приготувати гарячу оранжаду.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме