Як пише
РЕДПОСТ, це дуже корисна страва просто криниця не тільки білків і вуглеводів, але і мінеральних речовин, вітамінів і кислот.
Печериці з авокадо, перцем та пряними травами
Продукти:
-
великі печериці - 15-20 шт.;
-
авокадо середнього розміру - 2 шт.;
-
солодкий перець різних кольорів – 3 шт.;
-
свіжий томат - 4 шт.;
-
зелена цибуля - 1 пучок;
-
свіжий базилік - 50 г;
-
часник - 2 зубчики;
-
соєвий соус - 3 ст. л.;
-
кунжут – для прикраси.
Покроковий рецепт приготування
-
Взяти досить стиглий авокадо, тільки не перестиглий, очистти і нарізати кубиками.
-
Гриби промит.
-
Ножем акуратно відокремити капелюшки, намагаючись не пошкодити.
-
Дрібно нарізати перець, томат, грибні ніжки, що залишилися, цибулю і базилік.
-
Часник пропустити через часнику або натерти на дрібній тертці.
-
Овочі змішати та полити соєвим соусом.
-
Заповнити капелюшки овочевою начинкою.
-
Запікти 10 хвилин при температурі 180 °C.
-
Зверху можна присипати кунжутом.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: