Як пише
РЕДПОСТ, картопляні оладки - відмінна бюджетна страва, яку можна подавати у будь-якому часі дня. Оладки хороші навіть в охололому вигляді, їх можна брати з собою на роботу як ситний перекус.
Картопляні оладки по-монастирськи
Продукти:
-
7 картоплин,
-
4 часточки часнику,
-
12 г дріжджів,
-
250 мл води,
-
1 цибулина,
-
2 склянки борошна.
Покрковий рецепт приготування
-
Приготувати опару, змішавши теплу воду, дріжджі та борошно.
-
Дати їй підвестися.
-
Натерти на дрібній тертці сиру картоплю часник та цибулину.
-
Додати до тесту, посолити та перемішати.
-
Випікати на розігрітій сковороді в олії із двох сторін до рум'яності.
-
Для підливки в сотейнику розігріти олію.
-
Петрушка порубати в крихту.
-
Відправити петрушку в олію та погріти всі разом.
-
Влийте столову ложку лимонного соку.
-
За бажання посолити.
Смачного!