Як пише
РЕДПОСТ, прощаємося з Масляною і, напередодні посту пропонуємо смачну пісну страву.
Пісні млинці з яблуками
Продукти:
-
500 г борошна,
-
500 г води,
-
0,5 ч. ложки солі,
-
1 ч. ложка соди,
-
2 ст. ложки рослинної олії,
-
3 ст. ложки цукру,
-
3 середні яблука.
Покроковий рецепт приготування
-
У глибоку миску просійте борошно, додайте половину води, 1 столову ложку цукру та сіль.
-
Добре перемішайте віночком до зникнення грудочок.
-
Розбавте соду 1 склянкою окропу і вилийте в тісто, перемішайте.
-
При необхідності додайте в тісто воду до консистенції сметани.
-
Додайте 2 столові ложки олії і знову добре перемішайте.
-
Розігрійте сковороду, змастіть олією і випікайте млинці з одного боку.
-
Вимийте яблука і натріть на великій тертці разом із шкіркою.
-
Додайте дві столові ложки цукру та перемішайте.
-
Покладіть начинку на обсмажений бік млинця, загорніть конвертиком і обсмажте з обох боків золотистого кольору.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смачний ягідний десерт з вершками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: