Місто Харків отримало чергову гуманітарну партію м'ясної продукції. Куряче місце цього разу надійшло з польського міста Люблін для пунктів гарячого харчування.
У свою чергу, щоб нагодувати всіх охочих, команда кухарів пунктів видачі гарячого харчування розпочинає свою роботу з 6 ранку.
За словами головного технолога комунального підприємства «Комбінат дитячого харчування» Ірини Гонтаренко, меню складається на весь тиждень. До нього включені перші, другі страви. Випікання виготовляють самостійно.
Перші страви змінюються щодня згідно з меню. На друге люди отримують до гарніру м'ясні чи рибні страви. І на завершення гарячий чай чи кава.
«Продукти отримуємо щодня свіжі. Завдяки співпраці Харківського міського муніципалітету із міжнародними партнерами. Продукція має всі необхідні супровідні документи, сертифікати», - зазначила Ірина Гонтаренко.
Крім цього, фахівець зазначає, що у перший день роботи пунктів видачі гарячих обідів страви отримали 13 тисяч харків'ян. Однак щодня це число зростало.
«Це говорить про те, що людям подобається їжа. Вона смачна та корисна»,- додала Ірина Гонтаренко.
Варто зазначити, що у різних районах Харкова працює 36 кухонь, на яких щодня готують 32 тисячі гарячих обідів для всіх бажаючих. Отримати їх можна щодня, крім неділі.