Як пише
РЕДПОСТ, не тільки влітку, але і взимку є багато можливостей поексперементувати овочевими стравами.
Спагетті з кабачків, тушковані з помідорами
Продукти:
-
½ столової ложки оливкової олії;
-
3 зубчики часнику;
-
350 г невеликих помідорів;
-
щіпка паприки;
-
сіль за смаком;
-
мелений чорний перець - за смаком;
-
1 великий кабачок;
-
кілька листя базиліка.
Покрковий реуепт приготування
-
Подрібніть часник
-
Поріжте навпіл або на четвертинки помідори
-
Поставте сковороду на сильний вогонь та розігрійте олію.
-
Викладіть подрібнений часник і обсмажуйте 30 секунд.
-
Додайте порізані помідори, паприку, сіль і перець.
-
Тушкуйте під кришкою на повільному вогні приблизно 15 хвилин, поки помідори не пом'якшаться.
-
Наріжте кабачок спіраллю або довгими тонкими смужками. Якщо овоч молодий, чистити його не потрібно.
-
Викладіть у сковороду кабачок та рубаний базилік.
-
Приправте блюдо сіллю і готуйте на середньому вогні 2-4 хвилини, періодично струшуючи сковороду.