Як пише
РЕДПОСТ, броколі - один із корисних та дієтичних продуктів, доступних навіть у зимовий період.
Салат з брокколі, беконом, цибулею, виноградом та насінням
Продукти:
-
1 качан брокколі;
-
2-4 смужки бекону;
-
½-1 червона цибулина;
-
100-150 г червоного винограду;
-
жменя насіння соняшнику;
-
60 г майонезу;
-
1 чайна ложка гірчиці;
-
1 зубчик часнику;
-
1 чайна ложка яблучного оцту;
-
сіль за смаком;
-
мелений чорний перець – за смаком.
Покроковий рецепт приготування
-
Розберіть броколі на дрібні суцвіття.
-
Відваріть їх на пару за 4-5 хвилин і остудіть.
-
Обсмажте бекон до золотистої скоринки і також остудіть.
-
Наріжте бекон та цибулю дрібними шматочками.
-
Виноград розділіть на четвертинки та видаліть кісточки.
-
Додайте до інгредієнтів брокколі та насіння.
-
Змішайте майонез, гірчицю, подрібнений часник, оцет, сіль та перець.
-
Заправте салат сумішшю, що вийшла.