Харків на ранок 24 січня. Оперативна обстановка від ДСНС

У Харківській області за добу з 23 по 24 січня 2023 року зафіксовано чотири пожежі, спричинені обстрілами з боку окупаційних військ росії.
Харків на ранок 24 січня. Оперативна обстановка від ДСНС

Також рятувальникі три рази виїжджали на перевірку місць обстрілу населених пунктів Харківської області. Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на оперативну інформацію Головного управління ДСНС України в Харківській області на 7.00 24 січня.

Близько 14:00 с. Григорівка Великобурлуцької громади було атаковане ворожою артилерією. Виникли 2 пожежі. На території приватної оселі горіла господарча споруда та гараж на площі 100 кв.м. Також на території приватного підприємства горіла будівля зернотоку на площі 70 кв.м. Рятувальники 14-ї ДРПЧ виїхали на ліквідацію даних пожеж о 14:13 та ліквідували їх о 15:48 та 15:41 відповідно.

О 19:55 рятувальники 47-ДРПЧ з м. Вовчанська та 44-ї ДРПЧ з м. Гірське Луганської області виїхали на гасіння пожежі у с. Вовчанські Хутори Вовчанської громади, що трапилась внаслідок обстрілу. Там горіла приватна господарча споруда та 2 транспортних засоби на площі 70 кв.м. Вогонь загасили о 20:35.

Близько 23:00 ворог вдарив про м. Куп’янську. Загорілась торговельно-складська будівля на площі 800 кв.м. З вогнем боролись 5 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС з м. Куп’янська та м. Новодружеськ Луганщини. Остаточно приборкати його вдалось лише о 04:05.

Виїзди рятувальників на перевірку територій, які постраждали від ворожий обстрілів:

  • У м. Куп’янську та селищі Дворічна пошкоджені 2 приватні домоволодіння. Постраждалих і пожеж не зафіксовано.
  • На території Вовчанської громади пошкоджень та руйнацій зазнали 20 об’єктів у самому м. Вовчанську та с. Вовчанські Хутори. Це 13 приватних домоволодінь, 2 житлові двоповерхівки, 2 приватних підприємства, навчальний заклад, будинок культури, магазин. 3 людей отримали травми.

Загалом за добу з 23 по 24 січня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 33 оперативні виїзди, з яких:

  • 14 – на ліквідацію пожеж, 4 з яких спричинили ворожі обстріли;
  • 14 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;
  • 5 – інші виїзди.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 18 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 12 тонн питної води.

Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом доби з 23 по 24 січня ворог обстріляв щонайменше 20 населених пунктів.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме