Харків на ранок 23 січня. Оперативна обстановка від ДСНС

У Харківській області за добу з 22 по 23 січня 2023 року зафіксована одна пожежа, спричинена обстрілами з боку окупаційних військ росії.
Харків на ранок 23 січня. Оперативна обстановка від ДСНС

Крім того рятувальникі два рази виїжджали на перевірку місць обстрілу населених пунктів Харківської області. Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на оперативну інформацію Головного управління ДСНС України в Харківській області на 7.00 23 січня.

О 07:32 рятувальники з м. Вовчанська та м. Лисичанська виїхали на гасіння пожежі, яку спричинив ворожий обстріл. Снаряд влучив в приватну оселю у м. Вовчанську. Виникла пожежа. На момент прибуття підрозділів ДСНС її площа склала 120 кв.м. Горів дах будинку. Для гасіння вогню вогнеборці застосували 2 пожежні стволи. О 08:07 пожежу локалізували та о 09:00 – ліквідували. Постраждалих немає.

Чотири рази рятувальники виїжджали на перевірку територій, які постраждали від ворожий обстрілів.

О 08:35 та о 10:35 рятувальники 44-ї ДПРЧ обстежували 3 приватні домоволодіння у м. Куп’янську, які піддалися артобстрілам. Там пошкоджені дахи, вікна, стіни житлових будинків, паркани. Постраждали 2 людей. Пожеж не зафіксовано.

О 13:11 рятувальники 14-ї ДПРЧ обстежили приватне домоволодіння у селищі Дворічна. Вибухом пошкоджено дах та тамбур будинку. Без постраждалих.

Вже о 22:10 у двір приватного домоволодіння у селищі Пісочин Харківського району влучила ворожа ракета, яка зруйнувала надвірні забудови. На щастя обійшлось без жертв.

Загалом за добу з 22 по 23 січня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 22 оперативних виїздів, з яких:

  • 8 – на ліквідацію пожеж, 1 з яких спричинив ворожий обстріл;
  • 8 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;
  • 2 – на чергування;
  • 2 – інші виїзди.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 11 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 12 тонн питної води.

Раніше РЕДПОСТ писав, що протягом доби з 22 по 23 січня під обстріли російських загарбників потрапили щонайменше 13 населених пунктів Харківщини.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме