Як пише
РЕДПОСТ, перед приготуванням цієї страви м'ясо треба замаринувати від двох-трьох годин. Можна дати постояти ніч.
Свинячі реберця, смажені в духовці з медом
Продукти:
-
1 кг свинячих ребер
-
4 ст. л. кетчупу
-
2 ст. л. рослинної олії
-
4 ст. л. соєвого соусу
-
1 ст. л. гірчиці
-
2 ст. л. меду
-
за смаком - червоний та чорний перець
Покроковий рецепт приготування:
-
Покладіть у велику каструлю мед, гірчицю, кетчуп, соєвий соус, олію та чорний і червоний мелений перець.
-
Розмішайте отриманий маринад.
-
Замаринуйте реберця, постав у холодильник, мінімум, на 2-3 години.
-
Викладіть ребра на лист і полейтк залишками маринаду.
-
Надішліть ребра в розігріту до 180 °С духовку на півгодини.
-
Після цього можна виймати та подавати до столу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: