Пропонуємо приготувати смачну, корисну та дуже просту у приготуванні страву із гарбуза.
Як пише РЕДПОСТ, рецептів приготування супів-пюре з гарбуза існує безліч. Але важливо знати наступне:
Всі вони готуються за подібним принципом: Для початку гарбуз, а також інші овочі, відварюється, запікається або тушкується. Після цього всі компоненти подрібнюються до стану пюре за допомогою блендера.
Готувати супи-пюре можна, додаючи до нього м'ясо, курку, індичку, гриби, різні овочі і навіть фрукти.
Добре доповнює смак гарбузового супу молоко чи вершки.
Зі спецій можна використовувати імбир, мускатний горіх, кардамон, перець, розмарин, орегано, базилік, паприку та багато іншого.
У солодкі супи-пюре з гарбуза найчастіше додають мед, горіхи та сухофрукти. Також дуже смачну страву можна отримати, додавши в суп кокосове молоко чи вино.
Сирні супи-пюре з гарбузом виходять більш насиченими та поживними. Їх смак можна відтінити за допомогою рубаної зелені, часнику або спецій.