Як пише
РЕДПОСТ, магазинний варіант печива може викликати сумніви господарок, які прагнуть, щоб до раціону дітей не потрапляли консерванти, тому варто знати швидкий домашній рецепт солодощів.
Домашній рецепт печива Орео
Продукти:
Тісто:
-
1 невелика чашка вершкового масла;
-
150 г цукрового піску;
-
1 куряче яйце середнього розміру;
-
1 чайна ложка ванілі;
-
200 г шоколадної стружки;
-
200 грам пшеничного борошна;
-
100 грам какао-порошку;
-
1 чайна ложка солі;
-
0,5 чайної ложки розпушувача.
Начинка:
-
0,5 чашки вершкового масла;
-
300 г цукрової пудри;
-
1 чайна ложка ванільного цукру;
-
1 столова ложка молока;
-
сіль.
Рецепт покроково:
-
Збити масло з яйцем до однорідної кремової маси.
-
До цієї маси необхідно додати шоколад та ваніль, і знову все ретельно перемішати.
-
Втрутити в масу борошно, какао, сіль і розпушувач.
-
З отриманої маси необхідно вимісити еластичне та однорідне тісто.
-
Отриману суміш помістити в харчову плівку і скачати з неї ковбаску, діаметр якої необхідний для печива
-
Прибрати в холодильник на 40 хвилин - годину.
-
Дістати тісто та нарізати його на круглі частини для печива.
-
Розкласти на лист пергамент
-
Розкласти печиво на пергамент так, щоб шматки не торкалися один одного.
-
Відправити тісто в духовку на 25 хвилин|мінути|, при температурі 165 градусів.
-
Поки остигає печиво - зайнятися начинкою.
-
Розм'якшене масло|мастило| розтерти з|із| цукровою пудрою,
-
Додати ванільний екстракт та молоко.
-
Обмазувати начинкою одне печиво і накривати іншим.
-
Щоб крем добре схопився, після приготування краще відправити печиво в холодильник на годину.
Нагадаємо, раніше ми навели швидкий рецепт смачних оладок та розкрили таємницю як зробити їх пишними та рум'яними.